Antena Căutare

Black Friday 2018 Altex. Reduceri mari la telefoane

Black Friday 2018 Altex. Reduceri mari la telefoane

Black Friday 2018 Altex. Reduceri mari la telefoane
Black Friday | altex.ro

Mult așteptatul eveniment al reducerilor și ofertelor este la doar câteva zile distanță. De Black Friday 2018 mulți comercianți să reducă prețurile și să aplice reduceri de până la 50-70% la mii de produse. Dacă ești în căutare de anumite produse și ai așteptat tot anul acest eveniment pentru a le putea cumpăra la un preț mai mic, atunci fi sigur că nu îți ratezi șansa.

La Altex, pe 1 noiembrie 2018 începe BLEC FRAIDEI. Astfel, Altex vrea să sărbătorească cea mai intensa perioada a anului românește în anul centenarului, oferind reduceri pentru o gamă largă de produse în perioada 1 noiembrie - 5 decembrie 2018. Clienții se vor bucura de o lună și 5 zile de reduceri extrem de mari.

Anul acesta Altex va oferi o gamă largă de produse electrocasnice, IT&C precum și multimedia. Cele din domeniul multimedia cuprind jocuri, incorporabile, aparate frigorifice, telefoane mobile, GPS, imprimante, monitoare, desktop, accesorii, laptop-uri, video, foto, audio, auto și televizoare.

Telefoane reduse de Black Friday 2018 la Altex

Cele mai populare produse

Dintre cele mai râvnite produse de clienți, iată câteva extrase din catalogul retailer-ului care au cele mai mare reduceri:

Sursă foto: altex.ro

BNR Curs valutar 31 octombrie. Cât de mult se scumpesc euro, dolarul, azi... România, în pragul colapsului? Vine mai DEVREME decât ne așteptam!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x