Antena Căutare

Black Friday 2018 PC Garage. Reduceri WOW la sute de produse

Black Friday 2018 PC Garage. Reduceri WOW la sute de produse. Black Friday PC Garage 2018 se numește Black Friday devreme, pentru ca românii să aibă mai mult timp, mai multe produse și mai multe reduceri

Black Friday 2018 PC Garage. Reduceri WOW la sute de produse
Black Friday | pcgarage.ro

Black Friday 2018 începe și la PC Garage. Anul acesta, retailerul începe Black Friday mai devreme. De fapt, evenimentul cu reduceri masive și oferte se numește chiar Black Friday Devreme. Când te gândești că ai nevoie de cele mai bune componente PC și gaming, cu siguranță te gândești la PC Garage pentru că știi că aici găsești întotdeauna produse de calitate.

Acesta este unul dintre cei mai importanți retaileri când vine vorba de cei specializați pe componente PC și produse destinate celor care se joacă pe consolă și calculator. Departamentul de clienți oferă un suport foarte eficient, iar magazinul are o gamă diversificată de produse din toate gamele, toate la prețuri accesibile.

PC Garage a ajuns să fie unul dintre cei mai de încredere retaileri în domeniu datorită inovației și consistenței. Când Black Friday a apărut în România, PC Garagae a fost unul dintre primele magazine care a adoptat această tactică de vânzări din luna noiembrie. Astfel, anual magazinul a reușit să înregistreze vânzări uriașe datorită ofertelor și promoțiilor care au fost pe placul clienților.

Reduceri WOW la sute de produse

Anul acesta PC Garage nu întârzie să ne surprindă, aducând pe rafturi, dar și în magazinul lor online sute de produse la reducere. Trebuie să știi că PC Garage face reduceri la o gamă variată de produse, cum ar fi Laptop & Software, Sisteme & Monitoare, Componente, Gaming, Mobile, TV & Audio, Perifierice & Retelistică, Printing & UPS, Electrocasnice și Hobby.

În lista celor mai profitabile oferte apar următoarele:

Nu rata aceste oferte imbatabile dacă de multă vreme îți dorești aceste produse.

Sursă foto: pcgarage.ro

Veste extraordinară pentru românii care vor locuință! Banca oferă credite mai mari, din 2019, dacă îndeplinești câteva c... BNR Curs valutar 2 noiembrie. Vești bune! Cât se ieftinesc azi euro și dolarul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x