Antena Căutare

Credit Europe Bank a restituit primele sume clientilor pagubiti din Brasov

Credit Europe Bank a restituit primele sume clientilor ai caror bani au disparut din conturile deschise la sucursala din Brasov a institutiei de credit si va continua platile in cursul zilei de azi, a anuntat banca

"Comunicam tuturor clientilor Sucursalei Credit Europe Bank Brasov, din Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 19, care au constatat efectuarea unor tranzactii neautorizate pe conturile lor, ca banca va restitui acestora toate sumele de bani pentru care sunt identificate documente justificative", se arata in comunicatul bancii.

Credit Europe Bank precizeaza ca, deoarece tipologia operatiunilor este diferita, institutia bancara a demarat o cercetare interna si, pe masura ce tranzactiile efectuate fara acordul clientilor sunt confirmate cu documente, se vor restitui sumele de bani datorate.

Totodata, banca isi asuma responsabilitatea restituirii sumelor revendicate, subliniind ca dispune de lichiditatile necesare onorarii acestor plati.

Credit Europe Bank a inceput la 30 iulie o ancheta interna pentru investigarea sesizarilor primite din partea unor clienti, care au reclamat ca le-au disparut banii din conturile deschise la sucursala Brasov a institutiei de credit, iar la 5 august a sesizat Parchetul.

Pana in prezent, 11 clienti ai bancii au sesizat Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Brasov ca le-au disparut banii din conturi, cele mai mari sume retrase din conturile unor persoane fiind de 204.000 lei si 73.000 euro.

In urma sesizarilor primite, CJPC Brasov a aplicat bancii o sanctiune de 50.000 lei si a dispus ca in timp de 15 zile sa restituie clientilor banii.

De asemenea, banca va mai fi amendata cu cate 50.000 lei pentru fiecare sesizare facuta de clienti in legatura cu disparitia banilor din conturi.

Sursa: jurnalul.ro

Leul s-a apreciat usor fata de euro... Ministerul Economiei scoate la vanzare si industria de aparare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x