Antena Căutare

Domeniul investitiilor online a devenit profitabil in Romania

Se reiau investitiile online. Dovada? Creste de la o luna la alta numarul domeniilor „.ro" cumparate de companii. Astfel, in primele patru luni ale acestui an au fost inregistrate cu aproape 1.400 mai multe domenii noi fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Asta inseamna ca lunar au fost infiintate 7.200 de domenii „.ro", fata de 6.800 pe luna in 2010 si 6.200 in 2009. Potrivit studiilor de specialitate, Romania are aproximativ 528.000 de site-uri.

Foarte putine, comparativ cu celelalte state europene. Pe primele locuri se afla Germania, Marea Britanie, Olanda si Franta, toate cu peste 2 milioane de domenii.

Specialistii din Romania se asteapta insa ca tara noastra sa mearga pe plus la acest capitol in perioada urmatoare. Mai ales ca pretul de cumparare al unui domeniu este acelasi ca anul trecut, adica 51,26 de dolari plus taxa pe valoarea adaugata.

Sursa: Antena3

Marii broadcasteri europeni mizeaza pe cresterea veniturilor din publicitate si online... Boc ameninta angajatorii cu amenzi usturatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x