Antena Căutare

Fondul Solidaritatea a strans 750.000 lei in luna iulie. Vezi cat au donat alesii!

Alesii au dat tonul donatiilor la bugetul de stat in deja celebrul fond de solidaritate. Ministrul Economiei, Adriean Videanu a donat 2300 de lei, iar subalternul sau, Claudiu Stafie, de zece ori mai mult.

In contul de donatii deschis de ministerul Finantelor, au intrat in luna iulie aproape 750.000 de lei. Insa doar 27 de persoane dintre cele care au donat au optat sa-si faca publica identitatea. Printre ele, si persoane publice.

Cea mai mare suma de bani a donat-o secretarul de stat din ministerul Economiei, Constantin Claudiu Stafie, care a virat 22.000 de lei. Demnitarul este urmat de seful de cabinet al ministrului Economiei, Marian Turlea, care a donat statului 10.000 de lei. Acesta este si membru in consiliile de administrare ale mai multor companii de stat.

Seful direct al lui Stafie, ministrul Adriean Videanu, apare abia pe poziţia a saptea, cu o donatie de 2.300 de lei. Un alt oficial al statului roman care a lasat in conturile statului suma de 2.100 de lei este Ion Ghizdeanu, presedintele Comisiei Nationale de Prognoza.

In schimb, presedintele Traian Basescu nu se mai afla pe lista din luna iulie, desi a fost primul care a donat in contul Trezoreriei salariul de presedinte, in valoare de peste 6.700 de lei.

sursa foto: Intact Images

Alesii au cheltuit doua milioane de lei pentru intretinerea masinilor in 2010... Unii bugetari au pierdut si 50% din salariu in decurs de un an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x