Antena Căutare

Ford Romania a anuntat ca angajeaza 500 de muncitori la Craiova

Ford Romania a anuntat marti seara inceperea angajarilor la fabrica de la Craiova, potrivit directorului de resurse umane al companiei, Angella Alexander. In aceasta saptamana compania ar urma sa inceapa angajarile a 500 de muncitori.

"Ford Romania are placerea de a anunta ca in aceasta saptamana va demara un proces de angajare a 500 de muncitori pentru fabrica noastra din Craiova. Ford va recruta, in principal, operatori de baza pentru liniile de productie, dar in acelasi timp suntem interesati si de extinderea fortei de munca prin aducerea unor specialisti de intretinere", a declarat Angella Alexander, director Resurse Umane Ford Romania, potrivit Mediafax.


Muncitorii vor lucra pentru productia B-Max si EcoBoost. Procesul de recrutare va incepe in cursul acestei saptamani si se va termina in luna mai. Reprezentantii Ford au promis, la preluarea fabricii de la Craiova, ca vor angaja cateva mii de persoane din muncipiu.

Pe de alta parte firma americana va primi mai putini bani din partea statului in urma nerespectarii anumitor parametrii de productie din contractul semnat cu statul roman.

VIDEO! Mircea Badea, revoltat de practicile bancilor din Romania... VIDEO! Romania se vinde la bucata: Strainii au cumparat 700 000 de hectare de teren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x