Antena Căutare

Guvernul vrea sa impoziteze cupoanele de reduceri din magazine

Guvernul vrea sa impoziteze cupoanele prin care magazinele acorda reduceri. Practic, magazinele vor trebui sa dea bani statului pentru produsele pe care le ofera gratuit sau la reducere. Specialistii spun ca nu va mai fi rentabil pentru comercianti sa acorde asemenea bonusuri clientilor.

Legea spune ca valoarea cupoanelor prin care se ofera cumparatorilor reduceri sau gratuitati in magazine este neimpozabila. Dar Guvernul este disperat sa adune bani si vrea sa schimbe aceasta prevedere cand va modifica, din nou, codul fiscal.

Cupoanele de valoare sunt un instrument de promovare a vanzarilor unei firme. Ele dau posesorului dreptul sa beneficieze de o reducere de pret la cumpararea unui produs in toate punctele de vanzare sau numai in magazinele participante la promotie. Multi cumparatori isi aleg produsele in functie de promotii. Niciun cumparator nu e de acord cu propunerea celor de la Finante.

Cupoanele se dau direct la casa magazinului sau sunt trimise prin posta, prin mail sau odata cu ambalajul produsului. Ele se acorda atat pentru alimente, cat si pentru cosmetice, haine sau electrocasnice.



Preturile carburantilor, in continua crestere... BRD opreste sistemul informatic. Vezi cand nu pot fi folosite cardurile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x