Antena Căutare

Ministrul Teodorovici a semnat. Indemnizație de 346 de lei pe lună pentru hrană angajaților

Eugen Orlando Teodorovici a semnat ordinul prin care toți angajații Ministerului Finanțelor, al cărui lider este, vor primi câte 346 de lei în fiecare lună, drept indemnizație pentru hrană

Eugen Orlando Teodorovici a semnat ordinul prin care toți angajații Ministerului Finanțelor, al cărui lider este, vor primi câte 346 de lei în fiecare lună, drept indemnizație pentru hrană.

Ordinul ministrului de Finanțe nr. 1073, emis pe 6 februarie, stabilește: „În anul 2019 se acordă lunar, personalului din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, indemnizația de hrană, reprezentând a 12-a parte din două salarii de bază minime brute pe țară garantate în plată”.

Următorul alineat prevede că indemnizația, în valoare de 346,66 lei/lună, se plătește odată cu salariul de bază și se acordă proporțional cu timpul efectiv lucrat în luna anterioară celei în care se face plata.

Ordinul mai prevede că indemnizația de hrană nu se acordă persoanelor care ocupă funcții de demnitate publică.

BNR Curs valutar 7 februarie 2019. Creștere masivă pentru dolar! Cât costă azi... BNR Curs valutar 8 februarie. Cât au crescut azi principalele valute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x