Antena Căutare

Lucrezi part-time? Plătești taxe aferente salariului cu normă întreagă! Guvernul vine cu noi modificări: "E aberant!"

Guvernul încearcă să corecteze o aberaţie fiscală cu alta aberatie! Executivul va adopta o ordonanţă de urgenţă pentru ca angajaţii de la stat cu jumătate de normă să nu mai plătească taxe şi contribuţii aferente salariului cu norma intreaga, notează antena3.ro. Documentul nu se referă însă şi la angajaţii din domeniul privat.

Guvernul încearcă să corecteze o aberaţie fiscală cu alta aberatie! Executivul va adopta o ordonanţă de urgenţă pentru ca angajaţii de la stat cu jumătate de normă să nu mai plătească taxe şi contribuţii aferente salariului cu norma intreaga, notează antena3.ro. Documentul nu se referă însă şi la angajaţii din domeniul privat.

"Eu am citit proiectul de ordonanță. Discutăm doar despre persoanele din sistemul public. Vor plăti în continuare asigurările sociale la nivelul salariului minim pe economie, dar plătitorul salariului este obligat să păstreze salariul net existent în luna decembrie. Pe românește, îi crește netul la nivelul lunii decembrie prin bani suplimentari pe care îi va achita respectiva instituție publică. Bani, evident, tot din bugetul de stat", explică Adrian Bența, consultant fiscal.

Oficial: Cât câștigă azi președintele Klaus Iohannis. Nimeni nu a crezut că e adevărat!... Declarație de ultimă oră! Ministrul Muncii a făcut anunțul: Medicamente compensate cu 90% pentru toți pensionarii care î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x