Antena Căutare

Merita sa mai investesti in imobiliare? DA, dar numai in anumite sectoare

Sectorul imobiliar a fost un „sport” national care a adus averi si bunastare zecilor de mii de investitori romani. In perioada boom-ului imobiliar, anunturile publicate de agentii romani in presa straina garantau profituri anuale de 50 pana la 100% din suma investita, miraj care a atras alte mii de investitori particulari din afara tarii. Afaceri bune in imobiliare mai sunt si astazi. Exista investitori profesionisti pentru care imobiliarele continua sa reprezinte o mina de aur.

In 2007, Mihai a fost convins de niste prieteni sa cumpere impreuna o suprafata de teren intr-o comuna din Ilfov, pe care s-o parceleze si sa o revanda. Nu doar ca a impumutat de la banca 20.000 de euro, dar si-a convins si parintii sa se asocieze, folosind o parte din banii castigati de catre acestia din vanzarea unui apartament in Militari. Terenul se afla intr-o zona care, la acea vreme, era la inceput de dezvoltare. Perspectivele de revanzare cu profit erau deci promitatoare. Si intr-adevar, in scurt timp au aparut cumparatori interesati care au oferit un pret mai mare, dar mult inferior celui sperat. Nu l-a vandut atunci.

Citeste continuarea articolului in incomemagazine.ro!

Bulgaria depaseste Romania la cateva capitole importante privind calitatea vietii... Daniel Constantin: "Romania poate deveni principalul producator european de orez bio"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x