Antena Căutare

Probleme: Primul restantier la "Prima Casa"

A aparut primul caz in care un roman inscris in programul national demarat de Guvern, Prima Casa, nu-si mai poate achita ratele contractate.

Fondul National de Garantare a Creditelor nu a dezvaluit inca in ce oras s-a inregistrat acest caz, si nici valoarea apartamentului pe care acum statul il va lua inapoi, in schimbul garantiei oferita de banca ce a contractat imprumutul.

Persoana in cauza nu a reusit sa plateasca decat trei rate la apartament, iar statul roman trebuie acum sa plateasca garantia stabilita la semnarea contractului.

Potrivit datelor oficiale date publicitatii de catre stat, la finalul lunii martie peste 17.000 de romani isi cumparasera apartamente prin programul "Prima Casa", cu o valoare totala de 736 de milioane de euro.

Foto: Intact Images.

Ministerul Economiei: South Stream ar putea tranzita Romania... Stolojan: Vom adopta mai tarziu euro, din cauza Greciei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x