Antena Căutare

Profit de 420 mil. de lei pentru EximBank in perioada de criza

EximBank a obtinut in perioada 2008-2011 un profit brut cumulat de circa 420 de milioane de lei, ceea ce arata ca modelul actual de afaceri implementat este unul solid si creeaza premisele pentru continuarea sustinerii mediului de afaceri romanesc, este mesajul transmis de oficialii bancii in cadrul unei manifestari organizate recent.

Oana Nuta





Aceleasi surse au punctat faptul ca evolutia pozitiva a bancii este cu atat mai notabila cu cat, in ultimii ani, bancile straine si-au reconsiderat expunerea in economia romaneasca. Cresterea a fost posibila "in contextul unei restructurari importante a activitatii, al scaderii timpilor de analiza precum si al extinderii ofertei de produse".

Pornita la drum ca agentie de export, EximBank si-a largit in timp obiectul de activitate astfel ca, in prezent, banca poate sprijini prin instrumentele sale financiare - axate pe trei directii de actiune: finantare, garantare, asigurare - orice tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare, deruleaza tranzactii internationale, ori se adreseaza numai pietei interne.

VIDEO! Nici dupa 11 ani Autostrada Soarelui nu ajunge pe Litoral... Burger King se retrage din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x