Căutare Live

Programul Rabla revine în mai. Peste 20.000 de mașini vechi vor dispărea din circulație

Programul Rabla pentru persoanele fizice va putea fi accesat începând cu luna mai, spun surse din ministerul mediului, unde se lucrează de zor la ghidurile de finanțare

Programul Rabla pentru persoanele fizice va putea fi accesat începând cu luna mai, spun surse din ministerul mediului, unde se lucrează de zor la ghidurile de finanțare.

Guvernul va aloca pentru „Rabla” 2016, 145 milioane de lei pentru scoaterea din circulaţie a aproximativ 20.000 de maşini vechi, plus alte 75 milioane de lei pentru achiziţia unor maşini noi electrice.

Potrivit Libertatea.ro, un beneficiar al Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional va putea achiziţiona un autoturism nou în cadrul Programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi, folosind facilitatea acordată prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional pentru justificarea achitării avansului de minimum 5% din preţul de achiziţie a noului autoturism.

Loteria bonurilor fiscale. Ce valoare are bonul câştigător din luna martie. Tu ai câştigat?... Președintele Iohannis a promulgat legea privind indemnizația pentru mame...
Parteneri
Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie
Catine.ro
Ultimele știri
x