Antena Căutare

S-a dat startul la cumparaturi: A inceput Black Friday

Miliarde de click-uri, zeci de mii de comenzi si nervi, multi nervi. Asa se poate rezuma, pe scurt, inceputul zilei de reduceri Black Friday. Desfasurat pentru a doua oara in Romania, evenimentul aduce preturi scazute si promotii ce reusesc sa atraga clienti de toate varstele. Multi dintre ei sunt chiar acum cu ochii pe site-urile cu reduceri, ca sa prinda o oferta convenabila la un produs pe care si-l doresc de mult, dar nu si-l permit.

Ovidiu, un tanar de 18 ani din Brasov, a rascolit prin mii de oferte, pe zeci de site-uri, inca de la miezul noptii. A meritat, insa, fiecare secunda de nesomn: “Ma simt norocos, am prins o oferta buna, la un produs pe care il vreau demult. Imi pare bine ca am reusit sa intru repede pe site si sa adaug produsul in cosul meu”.
Au fost si momente tensionate, dar gandul ca va avea poze clare de pe partie l-a facut sa persevereze. “Am asteptat, spre sfarsit s-a incarcat din ce in ce mai greu, dar sunt fericit ca am fsot unul din norocosii care au reulsit sa cumpere. Este una dintre cele mai mari chizitii alemele, pe internet”, a precizat Ovidiu.

Ca in orice sesiune de cumparaturi normala, domnisoarele s-au hotarat mai greu ce sa bage in cosul online de cumparaturi. Mai ales ca ofertele au fost bogate.

Multi nici macar n-au avut posibilitatea sa rascoleasca prin produsele oferite. Ei s-au lovit, de la primul click, de un perete inscriptionat cu "Reveniti in cateva momente".

Potrivit unui studiu realizat de compania Daedalus, doua milioane patru sute de mii de romani sunt interesati sa faca achizitii in Vinerea Neagra. Studiul a fost realizat pe un esantion de 2.000 de respondenti, din mediul rural si urban, cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani.

Contractul pentru primul tronson al autostrazii Nadlac-Arad a fost reziliat... Cum are Libia are o crestere economica de 122% in 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x