Antena Căutare

Cum si-a salvat o profesoara elevii de atacul din Connecticut: i-a inchis in toaleta. “A fost oribil, nu am crezut ca vom supravietui!”

Dascalii sunt cei care ii invata pe copii, dar sunt si cei care ii protejeaza si le ofera siguranta. Siguranta le-a oferit celor mici si o profesoara de 29 de ani, de la scoala elementara Sandy Hook din Newtown, Connecticut. Aceasta a dat dovada de tarie de caracter si, in momentul atacului, s-a inchis cu elevii sai intr-o toaleta pentru a-i apara

Asemenea unui leu care-si apara puii, profesoara i-a ocrotit pe elevi cu o tarie de nedescris. Kaitlin Roig a auzit focurile de arma rasunand in incinta scolii si si-a dat imediat seama ca se intampla ceva. Asa ca, i-a condus pe cei 14 elevi cu varste de sase si sapte ani in toaleta, incuind usa in urma lor. "A fost oribil. Nu am crezut ca vom supravietui", a declarat aceasta pentru ABC.

Mai mult, deoarece incaperea era foarte mica, Kaitlin i-a ajutat pe cativa dintre copii sa se urce pe closet pentru a avea loc cu totii. "Le-am spus sa faca liniste deplina", a mai povestit ea. La ceva timp, elevii au vrut sa iasa si sa vada ce se intampla, insa profesoara nu le-a permis. "Cand au inceput sa planga, le-am cuprins fetele si le-am spus ca ii iubesc si ca va fi bine. Voiam ca acesta sa fie ultimul lucru pe care il aud, nu impuscaturile din hol", le-a spus Kaitlin Roig.

De altfel, aceasta a ezitat sa deschida usa chiar si autoritatilor sosite la fata locului, crezand ca este doar un tertip al atacatorului pentru a ajunge la copii. "Pentru a fi sigura, le-am cerut politistilor sa isi treaca legitimatiile pe sub usa", a mai spus Kaitlin.

26 de oameni, 20 de copii si 6 adulti, si-au pierdut viata in urma atacului de la Scoala Sandy Hook din Newtown, Connecticut.

Stare de alerta in Ecuador! Vulcanul Tungurahua a erupt... Faimosul pian din celebrul film "Casablanca", vandut la licitatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x