A murit în timp ce își cerea în căsătorie iubita! Imagini tulburătoare! „Nu ai mai ieșit din acele adâncuri ca să îți spun că DA! Da! De un milion de ori, da!” - Video

 
+2 click pentru
galerie

Un tânăr din Statele Unite ale Americii a murit în timp ce își cerea în căsătorie iubita, într-un mod inedit. Îngenuncheată de durere, tânăra a publicat un mesaj sfâșietor, precum și ultimele imagini cu cel care urma să îi fie soț.

Tânărul, Steven Weber Jr., din Baton Rouge, Louisiana, a murit, vineri, în timp ce filma sub apă o cerere în căsătorie pentru iubita luii, Kenesha Antoine. Cuplul se afla într-o vacanță în Tanzania.

„Nu există cuvinte suficiente ca să descriu ce suflet frumos este cel al lui Steven Weber Jr. Ai fost lumină pentru toate persoanele care te-au cunoscut. Nu ai mai ieșit din acele adâncuri ca să îmi auzi răspunsul: «Da! Da! De un milion de ori, da! Vreau să fiu soția ta»”, a scris tânăra, o avocată din SUA.

„Nu am apucat să ne îmbrățișăm și să ne bucurăm de începutul vieții noastre împreună, ca soț și soție. Una dintre cele mai frumoase zile din viața noastră s-a transformat în cea mai rea cu putință, în cea mai crudă turnură a destinului”, a mai scris ea.

Steven Weber Jr. a vrut să își ceară în căsătorie iubita într-un mod inedit. În ultimele imagini cu el în viață, tânărul este surprins înotând sub apă și arătând la cameră mesaje scrise de mână.

„Nu pot să-mi țin respirația suficient de mult timp încât să apuc să îți spun toate lucrurile pe care le iubesc la tine. Însă, tot ceea ce iubesc la tine, iubesc din ce în ce mai mult, cu fiecare zi ce trece”, a fost unul dintre mesajele pe care le-a arătat el la cameră.

Pe spatele documentului, Steven Weber Jr. a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să se căsătorească cu el.

Apoi, el a scos un inel de logodnă. În clip, se aud și chicotelile iubitei lui, Kenesha Antoine, pe fundal.

„Te voi găsi și mă voi mărita cu tine în viața următoare, și în următoarea, și următoarea… Te iubesc atât de mult! Întotdeauna te voi iubi”, a mai scris tânăra îndurerată.

Nu se știe cu exactitate cum s-a înecat tânărul, cerându-și iubita în căsătorie.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI