Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

BREAKING NEWS. Un avion s-a PRĂBUȘIT! „Condoleanțe familiilor și apropiaților!”

Doi membri ai echipajului unui avion de vânătoare-bombardier de tip Mirage 2000D morţi

Doi membri ai echipajului unui avion de vânătoare-bombardier de tip Mirage 2000D morţi.

”Operaţiunile de căutare ale (avionului de tip) Mirage 2000D, al cărui semnal s-a pierdut miercuri, au condus din nefericire la confirmarea decesului celor doi membri ai echipajului, căpitanul Baptiste Chirié şi locotenentul Audrey Michelon", a declarat Parly joi seara, citată într-un comunicat, subliniind că ”circumstanţele exacte ale acestui accident rămân de stabilit”.

”Întreaga comunitate a Apărării este astăzi în doliu”, scrie ministrul, prezentând ”condoleanţe familiei, apropiaţilor şi fraţilor de arme ale militarilor decedaţi”.

Florence Parly urmează să se ducă vineri a baza aeriană de la Nancy-Ochey (Meurthe-et-Moselle), baza aeronavei. Ea va fi însoţită de şeful Statului Major al Armatei aerului, generalul Philippe Lavigne.

Avionul de vânătoare-bombardier polivalent a dispărut de pe ecranele radarelor miercuri, către ora locală 11.00 (12.00, ora României), în timp ce efectua un zbor de antrenament la joasă altitudine deasupra masivului.

Fragmente din avion şi pânză de paraşută au fost găsite într-o vastă zonă forestieră în Jura, în care accesul este dificil.

Recomandari