Antena Căutare

Adevărată lecție pentru România! O stradă surpată din Japonia a fost reparată în 48 de ore

O surpare masivă de teren, de circa 30 de metri pătrați, în centrul orașului japonez Fukuoka (sud-vestul țării), a provocat marți întreruperi ale traficului și electricității și a dus la evacuarea zonelor învecinate, relevă agenția EFE.

O surpare masivă de teren, de circa 30 de metri pătrați, în centrul orașului japonez Fukuoka (sud-vestul țării), a provocat marți întreruperi ale traficului și electricității și a dus la evacuarea zonelor învecinate, relevă agenția EFE.

Autoritățile din Fukuoka, al cincilea mare oraș din Japonia (1,4 milioane de locuitori), suspectează că surparea a fost provocată de lucrările de extindere a unei linii de metrou, a informat agenția Kyodo. Pavajul a început să se scufunde la intersecția a două importante bulevarde, în fața gării Hakata, cea mai mare din oraș, în jurul orei 5.15 locale.

Groapa avea o adâncime de 15 metri și un diametru de aproximativ 30 de metri. Însă, japonezii nu au stat prea mult pe gânduri și au refăcut rapid strada. Groapa a fost umplută și asfaltul turnat iarăși în doar 48 de ore. Strada arată ca nouă acum, potrivit imaginilor postate pe rețelele sociale.

Gaura s-a mărit progresiv până a cuprins practic toată intersecția (circa 20 de metri lățime și 15 lungime) și a obligat poliția să evacueze edificiile și zonele din jurul enormei gropi, care a început să se umple cu apă provenind de la canalizarea subterană.

Fiind vorba de una dintre principalele artere ale orașului, incidentul a provocat importante întreruperi ale traficului și a lăsat mai mult de o sută de case fără lumină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nimănui nu îi vine să creadă. Ce salariu a cerut Donald Trump pentru funcţia de preşedinte a SUA... Şi-au abandonat prietena beată, în frig, pe stradă toată noaptea. Voluntarii care au salvat-o le-au transmis un mesaj pu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x