Antena Căutare

Adio, cărți de identitate și pașaport. Toate datele vor fi stocate pe telefoane!

Pașaportul ar putea fi digitalizat în viitorul apropiat, așa că nu va mai trebui să ai grija lui atunci când pleci în străinătate

Pașaportul ar putea fi digitalizat în viitorul apropiat, așa că nu va mai trebui să ai grija lui atunci când pleci în străinătate.

De La Rue, cel mai mare fabricant de paşapoarte din lume, a anunţat că lucrează la o nouă tehnologie, transmite BT.com. Mai exact, compania vrea ca acest document să fie digitalizat, iar informaţiile să fie stocate în smartphone-uri.

Martin Sutherland, şeful companiei, a explicat pentru Times că a început deja să testeze noua tehnologie. Paşaportul electronic ar urma să fie folosit într-un mod similar cu biletele de avion, care pot fi salvate direct pe telefon, fără a mai fi nevoie de a prezenţa la check-în şi varianta tipărită. Potrivit Libertatea.ro, compania vrea să creeze un cip care să fie încorporat în telefoane unde vor fi stocate informaţiile legate de permisul de călătorie.

Absolut impresionant. Micuțul din Nigeria găsit pe străzi, aproape mort de foame, s-a schimbat radical!... Cel puțin 14 răniți într-o atac cu mașină-capcană la Diyarbakir, în Turcia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x