Antena Căutare

Aeroportul din Nisa, evacuat de urgență. Alerta a fost dată de autorități

Aeroportul din Nisa a fost evacuat joi, în urma unei alerte de securitate, au anunţat utilizatori de Twitter, precizând că în terminal se află ofiţeri înarmaţi.

Aeroportul din Nisa a fost evacuat joi, în urma unei alerte de securitate, au anunţat utilizatori de Twitter, precizând că în terminal se află ofiţeri înarmaţi.

Utilizatorii nu au precizat dacă a fost vorba de o alertă teroristă sau de alt tip. Un alt utilizator a scris că alerta a fost ridicată, dar sunt cozi în terminal. Un sindicat al poliţiştilor din Nisa s-a plâns joi că forţe de ordine care trebuiau să păzească aeroportul din oraş au fost mutate în Valea La Roya, la graniţa cu Italia, pentru a gestiona fluxul de migranţi.

Începând din luna februarie, un nou punct de control a fost creat la Fanghetto, în Valea La Roya”, a spus secretarul general al sindicatului, Celya Boumedien. „Poliţia de frontieră urmează să trimită efective acolo, în detrimentul controlul zborurilor europene şi patrulelor aeroportuare”, a adăugat Boumedien.

Autorităţile nu au comentat deocamdată informaţiile.

Moartea a căzut din cer și i-a răpit întreaga familie. Un sirian își plânge copii morți și cele 25 de rude pierdute: ”Av... Victimele raidului aerian din Siria au murit din cauza unui atac cu arme chimice! Bilanţul a ajuns la 86 de morţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x