Căutare Live

Încă un deces în Italia. Numărul morților a ajuns la cinci în nordul Peninsulei

Coronavirusul pare de neoprit în Italia. Autoritățile au anunţat decesul unei a cincea persoane în nordul Peninsulei. Este vorba de un bărbat în vârstă de 88 de ani, din Caselle Landi, regiunea Lombardia.

Coronavirus în Italia

Profimedia

Italia este ţara europeană cea mai afectată de epidemia de coronavirus, cu cinci persoane decedate şi 149 de cazuri confirmate, iar numărul lor va mai crește, spun specialiștii.

Autorităţile au plasat în carantină zonele cele mai afectate din regiunile nordice Lombardia şi Veneto.

Citește și: FOTO | Imagini dramatice de pe străzile din Italia. Asistenții medicali umblă pe străzile pe care nu se află nimeni și caută oameni la case ca să îi ajute

Mai mult, autoritățile italiene nu au reușit încă să identifice pacientul zero, cel de la care s-ar fi răspândit epidemia.

Pericol major de apariție a coronavirusului în România

România se află în prima linie împotriva coronavirusului, boală care a făcut deja zeci de mii de victime la nivel mondial. Italia, acolo unde există cea mai mare comunitate de români din străinătate, este prima țară din Europa unde a fost instaurată stare de urgență.

Sunt peste 150 de cazuri confirmate de îmbolnăviri și trei decese înregistrate. E doar o chestiune de timp până când coronavirusul va fi identificat și în țara noastră, spun autoritățile noastre.

Citește și: Postarea unui medic "îngheață" România! "Nu suntem pregătiţi să facem faţă unei epidemii de coronavirus. O să fie vai de noi!"

Malaezia: Premierul Mahathir, cel mai în vârstă lider din lume, şi-a prezentat demisia regelui... Coronavirus în Italia: 152 infectaţi, patru decese. Domul din Milano şi şcoli din Nord au fost închise. Carnavalul de la...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri