Alcoolemie record pentru doi șoferi români de TIR! Polițiștii nemți au înlemnit când au descoperit cât "duceau la bord" românașii

 

Descoperire bombă pentru polițiștii din Germania! Ce alcoolemie uriașă aveau doi șoferi români de TIR care se pregăteau să plece într-o cursă lungă: "Se putea întâmpla o adevărată tragedie"

Alcoolemie înspăimântătoare pentru doi şoferi români de TIR, care tocmai porniseră motoarele şi se pregăteau să plece din parcare, la expirarea restricţiei de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj, duminică seara.

Pe A8 şi A9, în Germania, 50 de ofiţeri de poliţie au testat cu aparatul etilotest peste 350 de şoferi de camioni, chiar în momentul în care se pregăteau să plece în cursă.
Potrivit iowada.de, 18 șoferi au fost depistaţi pozitiv, iar dintre ei, doi români, au avut alcoolemie foarte mare. 
Cei doi erau în parcarea Adelzhauser Berg, pe A8, cu motoarele pornite, chiar înainte de ora 22. Cel mai beat a fost un român oprit chiar înainte de ieşirea din parcare şi care avea 3,5 la mie alcoolemie.

Colegul lui român care era în spate avea 2,8 la mie, cei doi fiind şoferii cu cea mai mare alcoolemie de duminică seara. Al treilea a fost un polonez, scrie sursa citată, cu 1,7 la mie.

Potrivit observator.tv, cei doi români au fost coborâţi de la volan şi camioanele lor sechestrate. Vor putea să conducă din nou abia când le va ieşi rezultat negativ la alcooltest, până atunci ei rămânând blocaţi în parcarea în care au fost prinşi.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI