Antena Căutare

Alerta de tsunami in Noua Zeelanda dupa un cutremur de 7,8 grade

Un seim cu magnitudinea de moment de 7,8 s-a produs joi dimineata (miercuri seara, ora Romaniei) in Oceanul Pacific. Cutremurul s-a produs langa insulelele Kermandec, fiind emisa alerta de tsunami pentru Noua Zeelanda si Tonga, anunta USGS. Seismul s-a produs la o adancime de 48 de kilometri.


"Ultimele informatii confirma faptul ca un tsunami a fost generat. Acesta poate sa fi fost distructiv de- a lungul coastelor din regiune, situate in apropierea epicentrului cutremurului"
, a anuntat Centrul de Avertizare Tsunami din Pacific.

Institutul american a estimat ca valurile vor ajunge in East Cape, Noua Zeelanda in doua ore si in Auckland in aproximativ trei ore.

Un seism cu magnitudinea de 6 pe scara Richter a lovit in 13 iunie orasul Christchurch, in urma caruia sase persoane au suferit rani minore, scrie Reuters. Potrivit agentiei, cutremurul a avut epicentrul la 14 km de Christchurch si s-a produs la o adancime de 9 km.

Soferii vor fi pedepsiti conform legislatiei statului in care a fost comisa infractiunea... VIDEO! Facebook a lansat serviciul de videochat oferit de Skype...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x