Mai exact, gruparea de hackeri a făcut publică o înregistrare audio, în care Michael Jackson s-ar confesa avocatului său, Dieter Weisner. În înregistrarea respectivă, legendarul artist îi mărturisește avocatului său că se teme pentru viața lui, întrucât cineva ”mai puternic” din Guvern i-ar putea face ceva rău.
”Nu știu dacă ar trebui să-ți spun asta, nu știu cine ar putea să asculte asta. Pot fi niște persoane care vor să scape de mine. Nu vor să mai exist. Nu pot să vorbesc despre ele la telefon. Nu știu ce se va întâmpla, dar simt în adâncul inimii mele că cineva vrea să scape de mine. Poate să mă împuște, să mă înjunghie, poate să spună că a fost o supradoză de droguri... poate să facă multe. Nu este Guvernul, e mai mult de atât. Nu mă interesează de viața mea, nu-mi pasă, vreau ca copiii mei să fie bine.”, spune Michael Jackson, potrivit marca.com.
Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009
Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Decesul a survenit în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.
Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.
Michael Jackson numea propofolul „laptele” lui. Este o substanță albă, uleioasă, care este injectată în venă. Acționează în 40 de secunde, dar își și pierde efectele relativ repede. Pacienții se trezesc fără dureri de cap și nu suferă de greață, nu își amintesc prea multe, motiv pentru care este supranumit „laptele amneziei”.
La sfârșitul anilor 1980, când a fost scos pe piață, a reprezentat un mare pas înainte în domeniu. Însă era pe punctul să nu treacă testele de laborator, pentru că o versiune anterioară provoca reacții alergice grave.
Cel care l-a descoperit, John B. Glen, nu a renunțat, obținând o formulă mai bună, cu ajutorul uleiului de soia. La 13 ani de la lansare, propofol înlocuise rapid tiopentalul de sodiu în majoritatea sălilor de operații. Până la 50 de milioane de pacienți primesc propofol anual, în SUA.
Anonymous: Prințesa Diana a fost ucisă
Hackerii Anonymous, care în ultimele zile au făcut publice mai multe acte de corupție ale guvernului din Statele Unite ale Americii, susțin că Prințesa Diana a fost ucisă chiar de familia regală britanică! Motivul: pentru a o opri să divulge cazurile de corupție și traficul de minori în care chiar familia regală ar fi fost implicată.