Antena Căutare

Artificiile au facut victime de Revelion in Italia: Doua persoane au murit

561 de persoane au fost ranite de petarde sau artificii, Italia fiind o tara in care traditia ramane puternica, mai ales in sud.

Pentru a evita accidentele, autoritatile din patru orase mari, Bari (sud), Milano, Venetia si Torino (nord), au interzis vanzarea acestor materiale. in alte parti, politia a confiscat aproape sase tone de petarde si artificii, in special la Neapole.

La Casandrino, langa Neapole, traditia cere ca Anul Nou sa fie intampinat cu focuri de arma in aer. Aici, la miezul noptii, un barbat a fost ucis de un glont care a ricosat.

Aprinderea artificiilor trebuie intotdeauna facuta cu mare grija. Nici in acest an nu au lipsit accidentele. Potrivit presei italiene, un barbat a fost ucis in cursul petrecerii de Anul Nou, cand artificiile sale au explodat, iar un altul a fost ucis de un glont tras in aer care a ricosat, informeaza Mediafax.


Foto: Howstuffworks.com

FOTO! The Guardian lanseaza "Premiile Gigi Becali"!... Japonia, zguduita de un cutremur de 7 pe scara Richter, in prima zi a anului 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x