Antena Căutare

Dramă de nedescris! Două tinere, moarte după ce au băut apă în exces, la un festival celebru! Ce au descoperit în urma necropsiei

Două tinere și-au pierdut viețile după ce au băut apă în exces, în timp ce se aflau la un festival celebru de muzică electronică. 

Două tinere și-au pierdut viețile după ce au băut apă în exces, în timp ce se aflau la un festival celebru de muzică electronică.

În urma necropsiei, legiștii au descoperit că cele două tinere consumaseră ecstasy înainte.

“Ecstasy a fost una dintre cauzele morţii ambelor tinere, care au suferit o hiperhidratare stimulată de consumul acestui drog”, dar nu supradoza a fost cauza decesului lor, a declarat o sursă.

Prima din cele două tinere a fost spitalizată în prima săptămână a festivalului, între 20 şi 22 iulie, şi a murit aproximativ o săptămână mai târziu la Spitalul universitar din Anvers, potrivit televiziunii flamande VRT.

Cea de-a doua tânără s-a stins câteva zile mai târziu după ce a fost internată în spital.

Procuratura informează că victimele erau o femeie din Cehia, în vârstă de 33 de ani şi o tânără din India, în vârstă de 26 de ani.

Festivalul de muzică Tomorrowland a fost înfiinţat în 2005, de către fraţii belgieni Manu şi Michiel Beers, care s-au inspirat din festivalul olandez Mysteryland, cu scopul de a crea un eveniment diurn de muzică electronică, care a devenit un punct de reper la nivel european şi care la ultima ediţie a reunit peste 400.000 de participanţi.

100 de ani de la apariția „Asasinului tăcut”! 10 mituri despre „gripa spaniolă”!... Tragedie uriașă! Opt persoane au murit: „S-a auzit o explozie și am văzut o baltă de sânge”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x