Antena Căutare

Licoare prezidentiala: Cum se prepara berea la Casa Alba

La Casa Alba a fost dezvaluit un secret pazit cu sfintenie ani la rand. Reteta berii pe care o bea cel mai puternic om al planetei. Obama a acceptat ca bucatarii sai sa dezvaluie acest secret, dupa ce a primit peste 12.000 de solicitari in acest sens.

Intr-un interviu pe o retea de socializare, presedintele Barack Obama s-a prezentat ca un om cu experienta in domeniul berii si a apreciat ca batutura preparata la Casa Alba este una de buna calitate. Fireste, aceasta dezvaluire a stimulat dorinta amatorilor de bere de a cunoaste reteta. Iar Obama i-a lasat pe bucatari sa dezvaluie secretul din spatele licorii.

Berea prezidentiala, livrata in trei sortimente, contine, printre altele, miere recoltata diin primul stup instalat vreodata pe peluza Casei Albe. Bautura capata, astfel, un gust specific, fara a-si pierde celelalte calitati.

Bucatarii Casei Albe spera ca succesorii lui Brack Obama sa pastreze traditia prepararii berii.

foto: Hepta.ro

ACCIDENTUL DE AUTOCAR DIN FRANTA: Un copil decedat, 30 de persoane ranite, 12 in stare grava... Italia: Autocarul unui grup de turisti romani a fost furat din fata hotelului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x