Căutare Live

Boris Johnson, infectat cu coronavirus! Premierul Marii Britanii nu a luat inițial pandemia în serios

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a anunțat vineri pe contul său de Twitter că s-a infectat cu coronavirus. Inițial, Johnson nu a luat în serios pandemia și a dorit "imunizare colectivă", refuzând să impună orice fel de măsuri.

Boris Johnson, infectat cu coronavirus

Hepta

Premierul britanic Boris Johnson a fost testat pozitiv pentru coronavirus şi se află în autoizolare, dar va continua să conducă eforturile guvernului de combatere a pandemiei, informează vineri Reuters, citată de Agerpres.

''În ultimele 24 de ore, am dezvoltat simptome uşoare şi am fost testat pozitiv la coronavirus", a declarat Johnson, potrivit sursei citate.

Citește și: Prințul Charles al Marii Britanii, testat pozitiv cu coronavirus

"Mă aflu acum în autoizolare, dar voi continua să conduc răspunsul guvernului prin videoconferinţă, în contextul luptei împotriva acestui virus", a mai spus el.

Lui Boris Johnson i s-a făcut testul la reşedinţă.

Trump nu renunță la expresia „virusul chinez”, nici după discuția cu Xi Jinping. Cele două țări vor colabora... Spania înregistrează 796 de morţi din cauza covid-19, cel mai mare număr într-o singură zi, iar bilanţul total al decese...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri