Antena Căutare

Campanie de promovare a turismului intern in UK: Costa doar 5 milioane de lire sterline

Cum isi promoveaza britanicii brandul de turism intern? Ieftin, folosind unele dintre cele mai apreciate vedete pentru a le spune oamenilor sa viziteze turismul in tara lor.

Michelle Dockery, Rupert Grint, Stephen Fry si Julie Walters au aparut intr-un spot TV pentru a incuraja turismul in Marea Britanie, in detrimentul altor tari de pe glob.

Campania a costat doar 5 milioane de lire sterline, fata de campania de promovara turistica a Romaniei, organizata de MDRT, pentru care Udrea a pus la bataie un buget de 200 de milioane de euro.

"Sarbatorile acasa sunt grozave" este sustinuta de mai multe vedete britanice ce ii incurajeaza pe oameni sa calatoreasca pe pamantul britanic fara pasaport, vize sau euro.

Printre locurile promovate sunt si cateva care intra in circuitul olimpic, in incercarea de a-i convinge pe britanici sa nu plece din tara in perioada in care sunt gazde ale Jocurilor Olimpice de la Londra.

Vezi mai jos mai multe imagini!

Foto: VisitEnglang.com

Osama Bin Laden si-a petrecut ultima saptamana din viata intre trei sotii... Nicolas Sarkozy: Ma retrag din politica in cazul in care voi pierde alegerile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x