Antena Căutare

Candidaţii care copiază ar putea face şapte ani de închisoare! Noile măsuri luate de autorităţi

Tinerii din China care copiază la examenul de admitere în facultăți ar putea să fie condamnați la închisoare, potrivit The Guardian. Guvernul de la Beijing ia măsuri drastice împotriva tentativelor de fraudă la examenele de admitere.

Tinerii din China care copiază la examenul de admitere în facultăți ar putea să fie condamnați la închisoare, potrivit The Guardian. Guvernul de la Beijing ia măsuri drastice împotriva tentativelor de fraudă la examenele de admitere.

Anul acesta, pentru prima oară, tinerii care sunt prinși în timp ce copiază riscă până la șapte ani de închisoare şi excluderea de la orice alt examen de admitere, pe o perioadă de trei ani.

Examenele de admitere au început marţi şi provoacă mari emoţii în China, unde milioane de tineri candidează la un număr limitat de locuri în universităţi. Cel puțin opt polițiști vor fi în fiecare sală de examene.

Ramadanul se lasă cu bătăi şi ameninţări! O chelneriţă a fost agresată de musulmani pentru că servea alcool: "Te-aș... Medicii columbieni în pericol de moarte! Au scos o grenadă amorsată din capul unui soldat: "Nu aveam altă soluție, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x