Antena Căutare

Casatoriile gay, recunoscute fiscal in SUA. Iata ce presupune asta

Statele Unite au decis sa recunoasca drepturile fiscale ale cuplurilor de homosexuali. Astfel, persoanele casatorite cu parteneri de acelasi sex, atat in tara, cat si in strainatate, vor beneficia de aceleasi norme fiscale ca si perechile heterosexuale, conform unei decizii recente a Curtii Supreme

"Decizia de azi ofera informatii clare, coerente si stabile cu privire la obligatiile fiscale ale cuplurilor casatorite de homosexuali din intreaga tara", a declarat secretarul Trezoreriei Jacob Lew.

Astfel, in urma acestei decizii, cuplurile gay vor beneficia de scutiri fiscale legate de casatorie si vor putea sa completeze declaratii de venit in comun. In plus, vor putea sa-si schimbe domiciliul oriunde pe teritoriul SUA, chiar daca statul in care se muta autorizeaza sau nu casatoria intre persoanele de acelasi sex.

Aceasta hotarare vine ca urmare a deciziei Curtii Supreme, din 26 iunie, de a anula o lege federala ce defineste casatoria ca uniune intre un barbat si o femeie, acordand de fapt egalitate de drepturi intre cuplurile heterosexuale si cele gay.

Justitie pe roti, in Pakistan: Tribunalul mobil strabate tara pentru rezolvarea rapida a conflictelor... Iubire pana la moarte! Doi soti s-au stins din viata la 11 ore distanta, din cauze naturale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x