Antena Căutare

Cea mai mare amenda din istoria SUA urmeaza a fi data companiei British Petroleum

Daunele pe care le-a facut in 2010 sunt incomensurabile, dar acum vine timpul sa plateasca pentru ce a facut. Compania americana British Petroleum (BP) va intra in istorie cu cea mai mare amenda pe care trebuie sa o achite.

Departamentul de Justitie al SUA va anunta, in cursul zilei de astazi, care este suma pe care compania trebuie sa o plateasca, dar surse spun ca va depasi cu mult actualul record in ceea ce priveste amenzile.

In prezent, recordul este detinut de gigantul farmaceutic Pfizer, care a fost nevoit sa dea 1.3 miliarde de dolari amenda in 2009, pentru fraude in ceea ce priveste medicamentul Bextra, prescris impotriva durerilor.

Atunci cand platforma petroliera Deepwater Horizon a explodat, deversarea de petrol in Golful Mexicului a provocat cel mai mare dezastru ambiental provocat de om, scrie Reuters.

Revenim cu amanunte

sursa: Antena3.ro

foto: the-latest.com

Din nou in pericol! Risc de recesiune: PIB-ul a scazut cu 0,6 la suta in trimestrul III... Ritual socant in India: Zeci de oameni asteapta sa fie calcati in picioare de o turma de vaci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x