Antena Căutare

UPDATE! Conflictul dintre Israel si Hamas a intrat in cea de-a cincea zi consecutiva! Bilantul de la izbucnirea conflictului a ajuns la 80 de morti

Armata israeliana a bombardat pentru a cincea zi consecutiva presupuse tinte militare palestiniene din Fasia Gaza. Doar ieri, cel putin 29 de oameni si-au pierdut viata, iar bilantul de la izbucnirea conflictului a ajuns la 80 de morti si peste 450 de raniti

UPDATE 09:25 Aviatia si marina israeliene au reluat luni bombardamentele asupra Fasiei Gaza, omorand trei persoane, inclusiv un copil in varsta de cinci ani, dupa ce duminica, cea mai sangeroasa zi a ofensivei "Pilon de Aparare", au fost ucisi 31 de plaestinieni.

"Numarul martirilor a ajuns la 80 odata cu uciderea lui Nisma Abu Zorr, in varsta de 23 de ani, Mohammed Abu Zorr, in varsta de cinci ani, si Ahid al-Qatati, in varsta de 35 de ani, intr-un raid aerian" ce a vizat cartierul Zeitun, in orasul Gaza, a declarat Ashraf al-Qudra, un purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii din Fasia Gaza.

Conflictul dintre Israel si enclava palestiniana a avut ecouri si in Cisiordania, acolo unde sute de oameni au iesit in strada si au aruncat cu pietre in militarii israelieni. Fortele de ordine au fost nevoite sa intervina cu gaze lacrimogene pentru a opri violentele.

In acelasi timp, sute de egipteni incearca sa ajunga in Fasia Gaza pentru a-si arata sprijinul fata de tabara palestiniana.

Sute de evrei au participat la o ceremonie religioasa organizata langa Zidul Plangerii din Ierusalim, unde oamenii s-au rugat pentru incetarea bombardamentelor din Israel si Fasia Gaza.

Si credinciosii catolici s-au rugat in Ierusalim pentru persoanele decedate in urma conflictului ce a izbucnit miercuri intre cele doua tabere. Doar duminica, aproximativ 30 de persoane au fost ucise de bombardamentele israeliene din Fasia Gaza.

In plus, cel putin sase jurnalisti au fost raniti in urma a doua raiduri aeriene israeliene, care au vizat mari centre mass-media din Fasia Gaza.

Iranul indeamna tarile din Orientul Mijlociu sa trimita arme palestinienilor... Tromba marina extrem de spectaculoasa, in largul coastei de sud Australiene!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x