Cu doar câteva ore înainte să moară, tânăra mămică a făcut un ultim apel către rudele sale: „Asta era singura ei dorință”

 
+5 click pentru
galerie

Avea 32 de ani și doi copii frumoși. În loc să viseze la viitor, Tania a început să se pregătească pentru moarte. Cu doar câteva ore înainte de a se stinge, tânăra a făcut un ultim apel către rudele sale.

Tania Davies, din Newcastle, Marea Britanie, a murit, joi, la nici 20 de luni de când fusese diagnosticată cu cancer de colon. Cei doi băieți ai săi, Ben, 14 ani, și Jack, opt ani, au ajuns în grija rudelor.

Tânăra și-a creat un jurnal digital, postând pe Facebook detalii despre lupta cu boala pe care credea că o poate învinge. Cu ultimele puteri, înconjurată de rude, i-a rugat să aibă grijă de băieții ei. Ian Bennett, unchiul ei, a povestit că Tania nu a acceptat nicio clipă ideea că va fi despărțită de copiii ei.

„Și-a păstrat mereu optimismul. Își schimba look-ul aproape în fiecare săptămână și posta imaginile online. A suportat tratamentul ca un erou. Timp de 20 de luni, a arătat că este o persoană puternică.” 

Când și-a simțit sfârșitul aproape, mămica a început să își caute un înlocuitor. A apelat tot la unchiul ei: „În ultimele luni, mă ruga, în fiecare zi, să îi cresc băieții așa cum trebuie. Asta era singura ei dorință.”

În această săptămână, Tania ar fi trebuit să împlinească 33 de ani. În loc de petrecere, rudele ei s-au strâns și i-au adus un ultim omagiu. Trupul ei va fi înmormântat pe 30 mai.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI