Antena Căutare

Cum a fost tratat un băiețel de patru ani care suferă de autism în timpul unui zbor. „Nu lăsa niciodată pe nimeni să te facă să te simți ca și cum ai fi un inconvenient sau o povară.”

Braysen, un băiețel de patru ani care suferă de autism, iubește să călătorească cu avionul. Însă în timp ce avionul în care se afla se pregătea de decolare, băiețelul a suferit o criză. Cu toate acestea, atât echipajul avionul cât și pasagerii l-au făcut pe băiețel să se simtă mai bine.

Braysen, un băiețel de patru ani care suferă de autism, iubește să călătorească cu avionul. Însă în timp ce avionul în care se afla se pregătea de decolare, băiețelul a suferit o criză. Cu toate acestea, atât echipajul avionul cât și pasagerii l-au făcut pe băiețel să se simtă mai bine.

„Atunci a venit un însoțitor de zbor și ne-a spus că avionul nu poate decola până copilul nu va fi așezat. I-am spus că băiatul are autism, că încercăm, să ne dea un minut”. , a declarat mama băiețelului.

Însoțitorii de bord l-au așezat pe Braysen în brațele mamei pe parcursul decolării, după care l-au lăsat să se așeze pe podea. "Când este suprastimulat, vibrația îl face să se simtă mai bine", a continuat mama acestuia.

„Era imposibil să-l liniștesc. Se lupta atât cu mine cât și cu tatăl său. Am încercăm să-l readucem pe scaunul său și să-i punem centura înapoi. A început să lovească și să urle.”

Băiețelul a fost mutat la clasa întâi, unde a lovit în nenumărate rânduri scaunele pasagerilor . Aceștia nu s-au arătat deranjați de către Braysen, chiar au discutat cu acesta, i-au arătat fotografii din telefon și l-au lăsat să stea unde dorește.

Înainte de a părăsi avionul, însoțitorul de bord i-a oferit mamei copilului o îmbrățisare și un bilet. "Nu lăsa niciodată pe nimeni să te facă să te simți ca și cum ai fi un inconvenient sau o povară. El este o binecuvântare. Dumnezeu să binecuvânteze răbdarea, dragostea, sprijinul și puterea ta. Continuă să fii o super femeie .“

Braysen este obișnuit să zboare, însă acesta a fost cel mai lung zbor al acestuia și a fost mult mai dificil. Familia se întorcea acasă după ce vacanța din San Diego s-a terminat.

Compania aeriană a comentat întâmplarea: "Cu siguranță se pare că Braysen și familia ta au avut un zbor minunat. Suntem bucuroși că echipajul nostru a reușit să-l facă o experiență plăcută. Ne bucurăm să vedem că avem la dispoziție pasageri atât de iubitori și de sprijin. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să-l vedem din nou pe Braysen în curând! "

"Pentru prima dată, oamenii au fost foarte înțelegători și de ajutor cu privire la autismul lui Braysen. Este foarte promițător, nu trebuie să ne pese de ce cred ceilalți, deoarece există oameni care au grijă, care înțeleg. Îmi oferă o mulțime de speranta pentru viitor." , a continuat mama băiețelului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imagini revoltătoare! Diana a fost lăsată să nască singură, în pușcărie! Ajutorul a venit abia după șase ore... Au plecat de acasă pentru dreptul la viață proprie. Dacă sunt găsite, fetele riscă pedeapsa cu moartea. „Mă voi sinucide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x