Antena Căutare

Dramatic! Viața unei femei a fost distrusă în urma unei răceli! Motivul pentru care medicii au decis să-i amputeze mâinile și picioarele! 

O femeie din Statele Unite ale Americii, mama a șase copii, a trecut prin momente cumplite după ce s-a confruntat cu o răceală puternică, ce s-a transformat într-o pneumonie. Ulterior, însă a dus la septicemie, astfel că medicii au decis să-i amputeze mâinile.

Tiffany King, în vârstă de 38 de ani, a fost transportată de urgenţă la un spital din Provo, Utah, în mijlocul lunii ianuarie, după ce s-a trezit în mijlocul nopţii cu probleme respiratorii, potrivit Daily Mail.

Femeia a intrat în comă după ce a fost diagnosticată cu pneumonie, iar ulterior s-a transformat în septicemie. Deși medicii i-au dat doar 15 la sută șanse de supraviețuire, ea a reușit să trăiască. Din păcate, însă, i-au fost amputate atât membrele inferioare, cât și cele superioare.

De asemenea, în timp ce era internată în spital, Tiffany s-a confruntat și cu o insuficiență renală și hepatică.

Scandal Facebook. Zuckerberg, convocat în Parlament după ce datele confidențiale ale utilizatorilor au influențat Brexit... Zuckerberg recunoaște: ,,Am făcut greșeli!”. Scandalul continuă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x