Antena Căutare

Farsa de hackeri. Mai multi romani si italieni din Venetia au fost anuntati pe internet ca primesc locuri de munca

Zeci de romani stabiliti in Italia au fost victimele unei farse. Ei au dat buzna in sediul unei fundatii din Venetia, ademeniti de un anunt postat pe internet, care-i instiinta ca zeci de locuri de munca ar fi scoase la concurs. Dupa ce au stat cu orele la coada, alaturi de numerosi someri italieni, romanii au aflat cu dezamagire ca au cazut in plasa unor hackeri.

O inregistrare video amator prezinta coada formata in fata sediului fundatiei din Venetia. Zeci de romani si romance, dar si italieni blocasera intrarea. Toti cautau un loc de munca, iar unii chiar batusera cale lunga pentru a fi acolo.

Cei care lucreaza la fundatie au aflat cu stupoare ca oamenii citisera un anunt pe Internet, postat chiar pe site-ul oficiului fortelor de munca din Venetia. Potrivit anuntului, un targ de joburi era organizat la sediul fundatiei.

Lucrurile s-au lamurit abia dupa cateva ore. Anuntul fusese postat de niste hackeri care au spart site-ul oficiului fortelor de munca si au facut o gluma proasta. Romanii si ceilalti veniti sa se angajeze s-au vazut nevoiti sa plece acasa.

Sursa: Antena3.ro

Thailanda, cel mai vechi prieten al Statelor Unite din Asia. Obama este primul presedinte american care merge in Myanmar... Ultimul dictator al Europei, Aleksandr Lukasenko: "Ungurii sunt satui de democratie si au revenit la ratiune"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x