Antena Căutare

FBI: "Steve Jobs s-a drogat cu LSD si marijuana"

Un raport secret FBI despre Steve Jobs a dezvaluit ca fostul CEO Apple a provocat numeroase ostilitati in persoanele colegilor si asociatilor lui. Mai multi angajati ai companiei au declarat pentru FBI ca Steve Jobs "distorsiona adevarul", avea o "moralitate indoielnica" si avea tendinta de a "manipula realitatea pentru a-si atinge scopurile".

Raportul oficialilor arata si ca agentii erau constienti de obiceiurile pe care le avea Steve Jobs de a consuma marijuana si LSD, inca din anul 1991.

Documentele scoase la iveala ofera o privire si asupra vietii private a celui mai mare vizionar tehnologic.

O serie de interviuri acordate de catre prieteni si asociati l-au descris pe Steve Jobs ca fiind o persoana care isi intimida asociatii si insista ca lucrurile sa fie realizate numai cum zicea el. In ciuda acestor lucruri, toata lumea a recunoscut ca spiritul sau vizionar era unul demn de admirat.

Fostul sef Apple a recunoscut el insusi, intr-un interviu din 1991 - cu cateva zile inainte de nunta cu Laurene Powell, ca a experimentat hasis si LSD in tinerete.

Una dintre persoanele intervievate a confirmat consumul sau de droguri.

Sursa / Foto: Daily Mail

VIDEO! Tibetanii isi dau foc in semn de protest... Captura record de droguri in Mexic: 15 TONE de droguri in stare pura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x