Antena Căutare

Femeie rănită în războiul din Ucraina, vedetă pe coperta unei reviste pentru bărbați. Cum arată pictorialul lipsit de inhibiții

Iryna Bilotserkovets, soția consilierului primarului din Kiev a fost grav rănită la 3 zile de la izbucnirea războiului din Ucraina. Femeia a pozat în prima ediție tipărită de la izbucnirea războiului a unei reviste pentru bărbați.

Iryna Bilotserkovets și Volodimir Zelenski Galerie
Iryna Bilotserkovets, soția unui politician ucrainean, a fost victima unui atac la începutul războiului | Profimedia

Soția unui politician ucrainean care a supraviețuit unei suspecte tentative de asasinat este acum pe coperta unei reviste pentru bărbați, prima ediție tipărită în Ucraina de la izbucnirea războiului. potrivit Daily Mail. Iryna Bilotserkovets poate fi văzută pozând într-un pictorial lipsit de inhibiții, după ce s-a zbătut între viață și moarte. Într-un bikini metalic și un sutien asortat, Iryna Bilotserkovets i-a lăsat pe fanii revistei să-i admire trupul. Totuși, inimioara metalică ce îi acoperă globul ocular amintește de atacul care a marcat-o pe viață și care a lăsat-o fără un ochi.

Citește și: Olena Zelenska, despre relația cu Volodimir Zelenski în timpul războiului din Ucraina: „Suntem în pauză”. Ce spune despre familie

Cum apare soția unui politician din Ucraina pe coperta unei reviste pentru bărbați. Femeia a pozat provocator, după ce s-a zbătut între viață și moarte la începutul războiului

Modelul și prezentatorul TV al cărui soț este consilierul primarului Kievului, Vitali Klitschko, a suferit luni de tratament de urgență și intervenții chirurgicale de reconstrucție, după ce a fost victima unui atac, la doar trei zile după invazia rusă din 26 februarie anul trecut. Ea a devenit de atunci un simbol al rezistenței în Ucraina după atac.

Citește și: Motivul pentru care actorul Ben Stiller s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski la Kiev, în mijlocul războiului: „Ești eroul meu” VIDEO

Doamna Bilotserkovets a fost tratată la un spital din Berlin. Vorbind cu jurnaliștii de la revista unde a pozat despre prima dată când s-a văzut într-o oglindă după tratament, ea a spus: „Îmi lipsea un ochi, părul îmi era ras pentru operație. Cusături, cicatrici, răni peste tot. Eram doar monstrul lui Frankenstein. Maxilarul mi s-a spart. Nu mai am o față frumoasă, dar restul corpului meu este frumos”.

Iryna Bilotserkovets era acasă, într-un cartier bogat din Kiev, împreună cu cei trei copii ai săi, când a fost lovită de gloanțe rusești.

Soția politicianului a trecut prin patru operații și a rămas cu un ochi lipsă, maxilar rupt și cicatrici pe corp. „Nici nu se punea problema dacă voi mai fi frumoasă. Întrebarea era dacă voi mai trăi. Medicii din Ucraina au spus că probabil voi muri. Nu am vrut să-I cred”.

Fiind soție de politician, cazul Irynei Bilotserkovets a ajuns și la urechile președintelui Volodimir Zelenski, care îl cunoaște pe soțul femeii, consilier al primarului Capitalei.

Anul trecut, Volodimir Zelenski și soția sa au pozat și ei pentru coperta unei reviste, unde Olena Zelenska a vorbit despre impactul social pe car el-a avut izbucnirea războiului. „Trăiam vieţi fericite şi nu ne-am gândit niciodată că se va întâmpla asta. Dar avem speranţă”.

Regina frumuseții care pare că și-a prevestit moartea. Ce a publicat Miss Venezuela 2023, Ariana Viera, înaintea unui ac... Cât a crescut Afraa, ”copilul miracol” născut sub dărâmăturile din Siria. A supraviețuit seismului și a primit o șansă l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x