Căutare Live

Foamete în Venezuela! Localnicii se bat pe o bucată de pâine

Venezulea, după era Hugo Chavez, e tot mai încercată de greutăţi şi lipsuri. Localnicii se bat practic pe o bucată de pânie.

Venezulea, după era Hugo Chavez, e tot mai încercată de greutăţi şi lipsuri. Localnicii se bat practic pe o bucată de pânie.

Cozile interminabile, filmate de amatori în faţa magazinelor, sunt mai mult decât elocvente. Oamenii se plâng că nu găsesc nici făină ca să-şi facă e pâinea acasă.

De asemenea, magazinele duc lipsă de ouă, carne şi multe alte alimente de bază.

Acum câteva săptămâni, actualul preşedinte Nicolas Maduro a introdus cartele la alimente pentru a raţionaliza mâncarea, dar nici aşa lipsa alimentelor de bază nu a fost depăşită.

Vezi VIDEO pe observator.tv!

CUTREMUR! Un seism de 6,2 grade s-a produs în urmă cu câteva minute... Un struţ a dat traficul peste cap, pe o autostradă din Beijing...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri