Antena Căutare

FOTO! China: Ultimele momente de viata ale unor condamnate la moarte

O tanara femeie rade entuziasmata, stand pe o podea. Alta isi probeaza hainele noi si o alta se infrupta dintr-o masa copioasa. Ar putea fi doar o zi obisnuita intr-o inchisoare de femei. Insa dupa doar cateva ore, sau chiar minute, de cand a fost facuta fotografia, fiecare femeie a fost luata si dusa intr-o curte pentru a fi executata.

Cu cateva ore sau chiar minute inainte de executie, condamnatele au fost surprinde de catre un fotograf chinez petrecandu-si ultimele momente din viata. Acestea au primit pedeapsa cu moartea, dupa ce au fost acuzate de consum si trafic de droguri.

Dai Donggui probeaza hainele pe care trebuie sa le poarte pentru executie si mananca relaxata lychee, hranita de catre o politista care rade copios. La 10:15, cu o ora inainte de executie, Li Juhua, imbracata intr-o pijama roz cu buline, isi dicteaza testamentul si ultimele ganduri.

Doamna Donggui isi impatureste costumatia de executie si parca asteapta relaxata "momentul cel mare", alegand sa manance, pentru ultima data, preparate de la McDonald's.

He Xiuling, cea mai mica dintre condamnate, a fost singura care a trecut prin multe momente de agonie: a ras copios, a fost plina de energie, s-a jucat carti si si-a facut probleme in legatura cu costumatia din momentul executarii, deoarece o facea sa aratea prea grasa. Neputand, insa, sa mai faca fata presiunii, a izbucnit in lacrimi cu cateva minute inainte de condamnare.

Imaginile, mult prea "socante si emotionante" pentru chinezi, au fost publicate de o televiziune din Hong Kong. Femeile au fost incatusate la maini si picioare si duse de catre politisti la locul executiei, unde au fost impuscate in spatele capului.

Nu rata GALERIA FOTO! Pentru a o vedea, CLICK aici!

Foto: Daily Mail/ iFeng

Washington: Zeci de arestari, la Occupy Wall Street... VIDEO! Ministru italian, in lacrimi din cauza masurilor de austeritate. Premierul isi doneaza salariul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x