Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Hollande, Sarkozy si Chirac sunt vecini in vacanta. Vezi unde se relaxeaza in concediu!

Francois Hollande si cei doi predecesori ai sai, Nicolas Sarkozy si Jaques Chirac sunt vecini in vacanta pe care si-o petrec  pe coasta Mediteranei. Resedintele de vacanta ale celor trei presedinti francezi se afla la doar cativa kilometri distanta una de cealalta.

Francois Hollande este in primul sau concediu in calitate de presedinte al Frantei. El a calatorit cu trenul de la Paris, pana in comuna Bormes-les-Mimosas, unde se afla resedinta de vara a sefilor de stat francezi. Presedintele Hexagonului este in concediu alaturi de iubita sa, Valerie Trierweiler, si nu a fost vazut decat de doua ori in public de la inceperea vacantei.

Potrivit Mediafax, la 10 kilometri de locul unde se relaxeaza actualul sef de stat francez se afla in vacanta si predecesorul sau. Nicolas Sarkozy isi petrece concediul alaturi de Carla Bruni, pe o proprietate a familiei acesteia.

Jaques Chirac este si el in apropierea celor doi. Alaturi de sotia sa, fostul presedinte al Frantei se afla in concediu la Saint-Tropez, unde este gazduit de industriasul francez Francois Pinault.

Foto: hepta.ro

Recomandari