Antena Căutare

Iadul alb! Iarnă cumplită cu temperaturi imposibil de suportat. Ce urmează?

În timp ce noi ne-am speriat de temperaturile ridicate din weekend, un munte din Satele Unite a înregistrat o temperatură aproape record pentru Pământ

În timp ce noi ne-am speriat de temperaturile ridicate din weekend, un munte din Satele Unite a înregistrat o temperatură aproape record pentru Pământ.

Nici gerul Bobotezei nu mai este ce-a fost. După un weekend plin de Soare, nimeni nu s-a gândit că alte continente și state ale lumii se află la cealaltă extremă. Astfel premiul pentru cea de-a doua cea mai rece temperatură de pe Pământ l-a primit Muntele Washington din New Hampshire.

Temperatura din vârful muntelui Washington a scăzut în termometre până la -37,7 grade Celsius, devenind unul dintre cele mai reci locuri de pe planetă,titrează playtech.ro Și ca lucrurile să fie și mai ”reci”, din cauza vântului puternic temperatura s-a simțit cam de -70 de grade Celsius. După cum a subliniază Boston Globe, temperatura s-ar fi simțit mai rece decât pe Marte, unde sunt -78 de grade Celsius.

Întreaga capitală e în stare de șoc! Un cunoscut om de afaceri a fost ÎMPUȘCAT MORTAL! Alertă de gradul zero!... Imaginile sunt adorabile! Prinţesa Charlotte a fost surprinsă în prima zi de grădiniță, la o creşă din Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x