Antena Căutare

Imaginea a făcut înconjurul lumii! Cine este femeia din prima poză apărută după atentatele din Bruxelles

Bruxelles, dimineaţa zilei de 22 martie! Ora 9:00, ora României, prima bombă explodează. Toate canalele de ştiri încep să emită ştiri despre tragedie. Haosul este instalat, lumea fuge unde apucă, primele imagini apar


Bruxelles, dimineaţa zilei de 22 martie! Ora 9:00, ora României, prima bombă explodează. Toate canalele de ştiri încep să emită ştiri despre tragedie. Haosul este instalat, lumea fuge unde apucă, primele imagini apar


Prima fotografie cu răniţii în explozia de la aeroportul Zaventem înfăţişează o femeie, pe jumătate dezbrăcată. În câteva clipe, imaginea cutremurătoare face înconjurul lumii.

Se numeşte Nidhi Chaphekar, este din Mumbai, India, şi mama a doi copii. Dimineaţa zilei de 22 martie era, până la ora 9:00, una obişnuită de muncă. Indianca lucrează ca însoţitoare de zbor de mai bine de 15 ani.

Femeia este stewardesă a companiei aeriene indiene Jet Airways, scrie The Sun, şi urma să plece, alături de echipaj, către Newark, SUA. Nu a mai apucat. Explozia din aeroport i-a rupt hainele, i-a aruncat pantofii din picioare şi i-a lăsat o fotografie şocantă care îi va reaminti mereu de momentele trăite.

CITEŞTE ŞI GALERIE FOTO! IMAGINI cutremurătoare din primul minut după atentatul de pe aeroportul Zavantem

Se numără printre cei norocoşi!

Indianca este internată la spital, în stare stabilă, însă vizibil zdruncinată de ceea ce s-a întâmplat.

În jurul orei 09.00 (ora României) au avut loc două explozii la aeroportul Zaventam din Bruxelles. Toate zborurile de pe aeroport au fost anulate și aeroportul a fost evacuat.

La aproape o oră după atacul de la aeroport, o altă explozie a avut loc la o stație de metrou de lângă instituțiile europene din Bruxelles.

Bilanţul anunţat de autorităţi: 34 de morţi şi 260 de răniţi.

CITEŞTE ŞI Patru români se află printre persoanele rănite în atentatul de la metroul din Belgia

Franța: Aeroportul din Toulouse a fost evacuat pentru o „inspecție de securitate”... Ultima oră. A fost prins Najim Laachraoui, singurul jihadist care a supraviețuit atentatelor de la Bruxelles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x