Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE! A crezut că viața ei s-a terminat! Așa arată femeia care a fost la un pas de moarte, după utilizarea unei vopsele de păr!

Tina Littlewood, o femeie în vârstă de 41 de ani, a trecut prin momente cumplite după ce a folosit o vopsea de păr, care a avut efecte neașteptate asupra ei.

Tina Littlewood, o femeie în vârstă de 41 de ani, a trecut prin momente cumplite după ce a folosit o vopsea de păr, care a avut efecte neașteptate asupra ei.

Deși obișnuia să-și coloreze părul de peste 20 de ani, la ultima colorare femeia a dezvoltat o reacție alergică la unul dintre ingredientele produsului. I s-a umflat capul, iar pe scalp i-au apărut mai multe bășici și iritații. Ba mai mult, pe lângă senzația acută de arsură, aceasta a orbit timp de cinci zile.

"A fost atât de îngrozitor încât m-am gândit, la un moment dat, că voi muri. Am crezut că din cauza unei vopsele de păr totul s-a terminat pentru mine. Am fost în agonie!"
, a mărturisit ea, scrie Daily Mail.

La scurt timp după ce a fost externată, Tina a mărturisit că nu va mai folosi niciodată o vopsea de păr.

Vezi cum arată femeia acum, urmărind clipul de mai jos!

Strigător la cer! Spitalul care te tratează cu VIERMI dacă nu ai bani de antibiotice... Teroarea continuă!? Un jurnalist din Kosovo susține că a fost amenințat de islamiști cu decapitarea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x