Antena Căutare

Imagini rupte din filmele de acțiune! Război între traficanți și polițiști în Mexic, în plină stradă - VIDEO

Viaţa bate filmul de acţiune! Focuri de armă şi explozii au răsunat ore întregi pe străzile unui oraş mexican. Traficanţii de droguri şi poliţiştii s-au luptat în plină stradă după ce autorităţile l-au localizat pe fiul celui mai temut traficant din lume - El Chapo.

Viaţa bate filmul de acţiune! Focuri de armă şi explozii au răsunat ore întregi pe străzile unui oraş mexican. Traficanţii de droguri şi poliţiştii s-au luptat în plină stradă după ce autorităţile l-au localizat pe fiul celui mai temut traficant din lume - El Chapo.

Par scene desprinse din filmele de acţiune. Este confruntarea violentă dintre traficanţii de droguri şi poliţişti.

Era ora 16 când localnicii oraşului mexican Culiacan au auzit primele focuri de armă. Haosul a cuprins toată localitatea. Aceste imagini au fost surprinse chiar în centru, lângă procuratură. Simultan, forţele de ordine se confruntau cu oameni înarmaţi în numeroase alte colţuri ale oraşului. O coregrafie organizată pentru a împiedica reţinerea lui Ovidio Guzmán López, fiul lui El Chapo şi liderul clanului Sinaloa, căruia o patrulă de poliţie îi descoperise ascunzătoarea.

O patrulă de poliţie l-a identificat pe Ovidio Guzman Lopez. Apoi, mai multe grupuri de oameni înarmaţi, membri ai clanului au încercuit casa în număr mult mai mare decât cel al patrulei. Mai multe ore, oraşul a fost sub asediu. Traficanţii au creat baraje din maşini cărora le-au dat foc şi au eliberat zeci de deţinuţi dintr-o închisoare. La cumpărături, pe stradă sau în case, oamenii s-au rugat pentru vieţile lor.

Ovidio Guzman Lopez a fost reţinut şi eliberat ulterior pentru ca situaţia să nu degenereze. Oficial, nu există un bilanţ al victimelor, deşi imaginile filmate de martori surprind oameni întinşi la pământ, cel mai probabil morţi.

Ovidio Guzman Lopez este fiul lui El Chapo, închis, în prezent într-un penitenciar de maximă securitate din Statele Unite pentru pentru trafic de droguri de mare risc şi zeci de asasinate. Un personaj cunoscut şi pentru evadarea sa legendară din 2015, când a reuşit să iasă din închisoare printr-un tunel de peste un kilometru, săpat direct din celula sa.

Citește și:

Panică națională în Japonia după ce aceasta a importat virusul Ebola: „Suntem îngrijoraţi şi nu putem accepta aşa ceva&q... Haos general în Barcelona! Protestatarii au blocat străzile iar oamenii sunt panicați: „Trebuie să stai în casă, să nu i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x