Antena Căutare

Ipoteza: Asasinarea lui John F. Kennedy, legata de interesul pentru extraterestri

O scrisoare a adresata de fostul presedinte american John F. Kennedy directorului CIA de la acea vreme arata ca fostul lider de la Casa Alba a cerut sa i se prezinte documente confidentiale in legatura obiecte zburatoare neidentificate, cu 10 zile inainte de asasinarea sa, informeaza Daily Mail.

Documentul confidential este una dintre cele doua scrisori redactate de JFK la data de 12 noiembrie 1963, in care presedintele american cerea informatii despre fenomene paranormale.

Autorul William Lester a afirmat ca a obtinut aceste documente, in timp ce aduna informatii pentru cartea sa "A Celebration of Freedom: JFK and the New Frontier".

Interesul lui John F. Kennedy pentru OZN-uri cu putin timp inainte de asasinarea sa va alimenta cu siguranta teorii ale conspiratiei in legatura cu uciderea fostului presedinte american, potrivit AOL News.

"Una dintre ingrijorarile lui JFK a fost ca multe dintre aceste obiecte zburatoare neidentificate au fost vazute deasupra Uniunii Sovietice si era foarte preocupat ca rusii ar putea interpreta gresit aceste OZN-uri ca fiind un semn al agresiunii SUA, crezand ca ar putea fi unele dintre tehnologiile noastre", a afirmat William Lester pentru AOL News.

"Cred ca acesta este unul dintre motivele pentru care JFK a dorit sa obtina astfel de informatii si sa le scoata de sub jurisdictia NASA pentru a le putea spune rusilor: 'Priviti, nu suntem noi, nu facem noi asta, nu suntem provocatori", a adaugat scriitorul William Lester.

Sursa: Jurnalul National

Fortele lui Gaddafi, la cateva zile de a recuceri ultimul oras controlat de rebeli... Media: Premiul Pulitzer pentru "breaking news" nu a fost acordat anul acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x