Antena Căutare

Israelul, atacat cu rachete lansate din Fasia Gaza. Proiectilele au fost doborate

Doua rachete au fost trase marti din Fasia Gaza asupra sudului Israelului, fara a provoca insa victime sau distrugeri materiale, in cea de a treia zi a unui armistitiu decretat de catre combatantii din teritoriul palestinian, conform unui anunt al armatei israeliene, relateaza AFP.

"Cele doua rachete au fost doborate" de catre sistemul anti-racheta Iron Dome, a declarat purtatorul de cuvant al armatei. "Din informatiile noastre, nu exista victime sau distrugeri", a mentionat la randul sau purtatorul de cuvant al politiei, Micky Rosenfeld.

Cele doua proiectile se adauga la cele cinci rachete lansate asupra Israelului din sudul Fasiei Gaza, din momentul in care Hamas, care controleaza teritoriul palestinian, a declarat acest armistitiu, intrat in vigoare de sambata, potrivit armatei.

Duminica, premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a declarat ca armata a raspuns "in forta" la zecile de rachete lansate saptamana trecuta, din Gaza, dar ca, in cazul in care vor exista noi atacuri, raspunsul armatei israeliene va fi si mai dur.

Sursa: Antena3.ro

Foto: EPA / Intact Images

Atac armat la o televiziune siriana. "Au fost executati jurnalisti si angajati"... Premierul turc a anuntat ca Turcia nu intentioneaza sa atace Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x