Antena Căutare

Iubire pana la moarte! Doi soti s-au stins din viata la 11 ore distanta, din cauze naturale

Un cuplu din America a dat dovada de iubire neconditionata. Cei doi au transpus in realitate povestea de dragoste din filmul "The Notebook".

Cand ea era bolnava, el ii citea rugaciuni si ii dadea cu apa sfintita pe frunte. Nu au putut sta nedespartiti nicio clipa si nici acum nu au facut-o. Harold si Rugt Knapke s-au stins din viata in camera de azil pe care au impartit-o. Mai aveau cateva zile pana a 66-a aniversare a casatoriei. Barbatul avea 91 de ani, iar femeia, 89 si locuiau in Ohio, America.

El a fost primul care a plecat dintre noi, iar sotia l-a urmat dupa 11 ore. Copii lor considera asta "ultima dovada de dragoste".

Cei doi se cunosteau din copilarie. In adolescenta, cand era inrolat in armata, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Harold a inceput sa o curteze pe Ruth. "L-am lasat sa ma urmareasca pana l-am prins”, glumea femeia. Au ingrijit sase copii si le-au dat exemplul iubirii neconditionate.

Cei doi au fost inmormantati impreuna, in urma unei slujbe comune. "Este cu adevarat o poveste de dragoste. Erau atat de fideli si de devotati unul celuilalt, ca nu plecau niciodata fara celalalt”, a spus una dintre fiice.

Foto: Fox News

Casatoriile gay, recunoscute fiscal in SUA. Iata ce presupune asta... Metroul din New York, blocat de doi... pisoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x