Antena Căutare

Japonia, lovită de mai multe seisme puternice: Cel puțin 19 morți! Un bebeluș viu este scos de sub dărâmături. Clipul face înconjurul lumii!

Un cutremur cu magnitudinea 7,0 pe scara Richter s-a produs vineri seara, în sudul Japoniei, după cum a informat U.S. Geological Survey (USGS), transmit agențiile internaționale de presă, citate de Agerpes.

Japonia, lovită de mai multe seisme puternice: Cel puțin 19 morți! Un bebeluș viu este scos de sub dărâmături. Clipul face înconjurul lumii!
| Captur? video BBC

Un cutremur cu magnitudinea 7,0 pe scara Richter s-a produs vineri seara, în sudul Japoniei, după cum a informat U.S. Geological Survey (USGS), transmit agențiile internaționale de presă, citate de Agerpes. Bilanțul a crescut la cel puțin 19 morți și peste 1.000 de răniți după un precedent cutremur care a ucis nouă persoane, potrivit autorităților locale.

Inițial, autoritățile nipone au emis o alertă de tsunami, dar au revocat ulterior atenționarea. Japonia a fost lovită și joi de un cutremur, care a provocat moartea a cel puțin nouă oameni şi rănirea a peste 900.

Guvernul nipon a mobilizat poliţişti, pompieri şi soldaţi pentru operaţiunile de salvare. Pentru ei abia a început dificila cursă contra cronometru pentru recuperarea supravieţuitorilor prinşi sub ruine.

Un clip care a surprins momentul în care un bebeluș viu este scos de sub dărâmături face înconjurul lumii. Fetița, de doar opt luni, a fost găsită de către pompieri într-o casă din care nimic nu mai rămăsese în picioare. În locuință se mai aflau mama, bunicii și fratele cel mare al fetiței, care au încercat să o salveze, însă casa s-a dărâmat chiar sub ochii lor, scrie Daily Mail. O echipă de 50 de membri au pornit în căutarea bebelușului, la sesizarea familiei.

Din fericire, relatează Daily Mail, copilul nu pare să fie rănit și a fost transporat de urgență la cea mai apropiată unitate medicală.

Patru morți în urma exploziei unei bombe în sud-estul Turciei... Vizită istorică a Pepei Francisc în Grecia. Suveranul Pontif, mesaj de solidaritate către migranți: "Este o călător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x